O nama

O nama

O nama

OHT Productions d.o.o. je firma osnovana u siječnju 2015. godine Samo nekoliko mjeseci kasnije, OHT postaje vodeća produkcijska kuća za hrvatsko televizijsko tržište. Bavimo se predprodukcijom, produkcijom i postprodukcijom visokokvalitetnih multimedijskih sadržaja kao što su različiti televizijski formati, tv spotovi, internet video te dokumentarni i promo filmovi. Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalni tim čine nas pravim partnerom za komercijalnu produkciju.

Adresa nam je u Zagrebu, ali realiziramo projekte širom regije, a to je razlog zašto vam nudimo veliku bazu lokacija koje oduzimaju dah. Posljednjih godina, Hrvatska je postala jedna od najpoželjnijih destinacija za filmske i tv projekte, a mi smo se okružili domaćih talentima, filmskim i tv profesionalcima, koji su: komunikativni, druželjubivi & stručni.

O nama

Kroz svoju poslovnu karijeru, do sada sam imao prilike raditi za nekoliko produkcijskih kuća i TV postaja u Njemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji. Uvijek u vodećim pozicijama, bio sam zadužen ili za program postaja kao što je DSF DEUTSCHES SPORTFERNSEHEN (Njemačka sportska televizija), ili za produkciju TV emisija gotovo svih mogućih žanrova: LjUBAV JE NA SELU, 3,2,1, KUHAJ, HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU, ZVIJEZDE u Hrvatskoj; TOP MODEL, POBIJEDI DOMAĆINA, VEČERA ZA 5 i JEZIKOVA JUHA za Hrvatsku i Srbiju; RADNA AKCIJA za Srbiju, SCHREINEMAKERS LIVE i FLIEGE emisije s gostovanjima uživo u Njemačkoj, te mnoge druge.

S ovim iskustvom iza sebe i s timom kojim sam trenutno okružen, bez sumnje sam siguran da smo kao PRODUKCIJSKA KUĆA S KOMPLETNOM USLUGOM i više nego sposobni proizvesti bilo kakvu vrstu televizijskog formata.

Hagen Offermann

Hagen Offermann
Osnivač i izvršni producent