Tri, dva, jedan – peci!

Tri, dva, jedan – peci!

Tri, dva, jedan – peci!

Ako može „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, zašto ne i „Tri, dva, jedan – peci!“?

Amaterski slastičarski šou, OHT Productions počeo je proizvoditi 2016. godine. Bila je to 3. sezona ovog malog slatkog formata, u kojoj se, izradom blagdanskih, božićnih, slastica, natjecalo 10 slastičara-amatera iz cijele Hrvatske.

Iako je 9 epizoda šoa prikazano neposredno pred božićne blagdane, ljubitelji slastica i deserata mogli su pronaći inspiraciju za fine kolače i kekse dobro došle na obiteljskom stolu tijekom cijele godine. Parove su nadzirali, ohrabrivali i pomagali im voditeljica Sanja Doležal te članovi žirija Tomislav Špiček, Žakline Troskot i Tea Mamut.

2017. godine, također prigodno pred Božić, snimljeno je i prikazano posebno blagdansko-humanitarno izdanje „Tri, dva, jedan – peci“. U izradi slastica okušale su se poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života, a glavnu nagradu pobjednički par donirao je udruzi „RTL pomaže djeci“. I poznatim ličnostima trebalo je pomagati te ih na kraju i ocijeniti, a tog zadatka su se prihvatili Tomislav Špiček i Ana Marcelić. U goste im je, u finalnoj epizodi, došao pomoći i Mate Janković. Sve se to događalo pod budnim okom voditeljice Antonije Blaće.