Unbreakable

Unbreakable

Unbreakable

„NESLOMIVO – Činimo te jakim!“ novi je format reality coachinga u kojem deset poznatih osoba, koje na prvi pogled možda nemaju puno zajedničkog, zajedno kreću na emotivno putovanje. Suočavaju se sa svojim osobnim unutarnjim demonima s ciljem jačanja i rasta svoje osobnosti. Nije važno radi li se o depresiji, bezdjetnosti, strahu od gubitka ili bolesti – sve su to problemi kojih slavne osobe nisu izuzete, čak i ako njihova raskošna fasada to jedva da sugerira. Ono što slavne ujedinjuje je to što su svi već morali proći kroz neke uspone i padove u životu, a sada su se spremni suočiti s tim problemima u teškim fizičkim i psihičkim radnjama.

Cilj je pod vodstvom četiri trenera (vojna vježba, fizička spremnost, psihološka podrška) izbiti iz starih obrazaca ponašanja slavnih i pomoći im da steknu novu unutarnju snagu.

Uočavanje starih problema, uči se novi način rješavanja i individualno se postavljaju novi ciljevi. Sve se to događa s ciljem jačanja duha i tijela te postizanja trajnog promišljanja slavnih kako bi ih konačno pustili u sretniju svakodnevicu.

Za trenere je u prvom planu i individualno treniranje i formiranje homogenog tima. Treba postojati suradnja, a ne sukob. Čak i ako treneri žive strogim i autoritarnim stilom upravljanja, cilj im je podržati slavne osobe, motivirati ih da zajedno proslave prve uspjehe, ali i osloboditi neslućene moći i nove potencijale u njima.

Kroz "NESLOMIMO - činimo te jakim!" poznate osobe postaju inspiracija gledateljima i daju im poticaj za promišljanje i promjenu života! Siđite s trake za trčanje i uđite u novi život!