Zvijezde

Projekti

Zvijezde

2018.

Nakon iznimno uspješne dvije sezone glazbenog natjecanja „Zvjezdice“, došlo je vrijeme i za njegovu „odrasliju“ verziju.

Prva sezona „Zvijezda“ prikazana je na RTL televiziji 2017. godine, a prikazivanju su prethodile opsežne pripreme. Više od tisuću pjevačkih nada diljem Hrvatske prijavilo se na šou, a njih stotinu imalo je priliku pokazati što znaju peteročlanom žiriju u sastavu Tony Cetinski, Massimo Savić, Goran Lisica Fox, Mirela Priselac Remi i Maja Bajamić.


Vođenje cijelog ovog spektakla prepušteno je iskusnoj Antoniji Blaće, kojoj je se u voditeljskom poslu pridružila Gina Victoria Damjanović.

Natjecanje je bilo podijeljeno u više faza. U eliminacijskoj se na audicijama izmjenjivao tročlani žiri koji je ocjenjivao a capellaizvođenja kandidata. 60 najboljih iz te faze prešlo je u sljedeću, u kojoj su nastupali u grupama. Uslijedilo je još nekoliko faza sve do velikog finala. Za pobjednika prve sezone „Zvijezda“ osigurana je nagrada od 100.000 kuna te ugovor s Dallas Recordsom. OHT je proizveo, a RTL prikazao 20 epizoda, snimljenih u Pink Film International (PFI) studios.

Zvijezde