Zvjezdice

Zvjezdice

Zvjezdice

Dječje glasnice su uvježbane, crvene fotelje spremne za članove žirija, a svjetla pozornice čekaju nove glazbene nade. Sve to znači da je došlo vrijeme za početak treće sezone najpopularnijeg RTL-ovog dječjeg glazbenog showa „Zvjezdice“.

Više od dvije tisuće djece do 15 godina se prijavilo, ali samo njih 70 imat će priliku postati treća hrvatska zvjezdica. O tome tko će se na kraju okititi tom laskavom titulom i tako na najbolji mogući način početi svoju glazbenu karijeru, odlučivat će peteročlani žiri u sastavu: Indira Levak, Mia Negovetić, Zdravko Šljivac, Luka Nižetić i Enis Bešlagić.

Prva sezona glazbeno-natjecateljske emisije “Zvjezdice”, u kojoj su nam svoje pjevačke talente, po prvi put na RTL televiziji, pokazali najmlađi, emitirana je krajem ljeta i početkom jeseni 2015. godine, i pokazala sjajnu reakciju gledatelja diljem Hrvatske! To je bio samo dodatni razlog da se dogodi i druga sezona ovog glazbenog spektakla, čije je emitiranje na hrvatskoj RTL televiziji počelo 19.2., a završilo 15. travnja 2016. godine.

Kroz potragu za novom “Zvjezdicom” koja će zasjati na pobjedničkom postolju i ove sezone mališane bodri i vodi voditeljica i poznata glumica Doris Pinčić Rogoznica. U backstage-u su Boris Hrepić i Alex koji bodre kandidate, obitelj i prijatelje.


Pobjednici prve dvije sezone:

1. sezona – Mia Negovetić

2. sezona – Dino Miklaužić